Δωρεάν αποστολές προς περιοχές κέντρου Αθήνας και δήμων Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης (Αττική Ζώνη 1) για κάθε παραγγελία.
Οι αποστολές προς Αττική Ζώνη 2 (δήμοι Ασπροπύργου, Αχαρνών, Διονύσου, Ελευσίνας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Μεγαρέων, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων Αρτέμιδος, Φυλής, Ωρωπού) είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€, διαφορετικά επιβαρύνονται με 10,00 €.

Οι αποστολές εκτός Αττικής επιβαρύνονται με 10,00 €

Υλικά Bona

 

 
Η Bona ιδρύθηκε το 1919 στο Malmo της Σουηδίας και από τότε κατασκευάζει αποκλειστικά και μόνο για ξύλινα δάπεδα όλα τα υλικά, τα εργαλεία και τα μηχανήματα που χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας, από της κόλλες για την τοποθέτηση τα μηχανήματα και τα γυαλόχαρτα για τη λείανση τα οικολογικά βερνίκια και λάδια για το φινίρισμα και τα είδη  καθαρισμού για τη συντήρηση των ξύλινων δαπέδων.
 
Η Bona ήταν το πρώτο εργοστάσιο στο κόσμο που το 1979 κατασκεύασε οικολογικά βερνίκια για ξύλινα πατώματα με βάση το νερό. Είναι μία πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες, έχει 18 θυγατρικές εταιρίες στην Ευρώπη την Αμερική και την Ασία αλλά και αποκλειστικούς αντιπρόσωπους σε περισσότερες από 50 χώρες.